Λίλα Αθανασοπούλου

lila profile new

Το studio LILA architect + designer με έδρα την Αθήνα, ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1999 από την  Λίλα Αθανασοπούλου, αρχιτέκτονα μηχανικό ΕΜΠ (NTUA).
Aσχολείται με τον σχεδιασμό + την κατασκευή ιδιωτικών έργων, ενώ δραστηριοποιείται + πειραματίζεται σ’ ένα ευρύ πεδίο κλίμακας που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:
ιδιωτικές κατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών,
ξενοδοχεία + καταστήματα, αλλά και σχεδιασμό αντικειμένου.

Έχει λάβει μέρος σε πανελλήνιες εκθέσεις αρχιτεκτονικής + design και άρθρα έχουν παρουσιαστεί περιστασιακά σε ελληνικές εκδόσεις.

Κομμάτι του studio LILA ασχολείται με το branding, δηλαδή την εύρεση + την προβολή της φιλοσοφίας κάθε εταιρείας που αναλαμβάνει (=brand), αποτυπωμένη στον τρόπο λειτουργίας της. Στόχο αποτελεί η γνησιότητα + η μοναδικότητα, αποτυπωμένη σε κάθε έργο μέσα από την βιωματική δυναμικότητα του χώρου, προβάλλοντας συγκεκριμένα πρότυπα ζωής.

Η ομάδα έχει όλα αυτά τα χρόνια αποκτήσει σημαντική εμπειρία στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, έχοντας σαν γνώμονα την βιοκληματική + ενεργειακή αναβάθμιση των έργων αλλά + interior design μέσα από οικονομικές προτάσεις σχεδιασμού, φτάνοντας μέχρι + τον σχεδιασμό αντικειμένου.